СОБНИ ВРАТИ - МЕДИЈАПАН

Изработeни од медијапан фурниран или сиров со разни дебелини, каса права или заоблена, перваз прав или заоблен со извлекување, гумица, оков од познати производители (AGB, Fimet, HOPPE и др.), можна варијанта оворање со лизгање. Заштита со еколошки или полиуретански лак, обоени по избор.

ПЛИТКА ШАРА

1-T bzs.JPG1T bz.JPGD 1.JPGD 1b.JPGD 1s.JPGD 1z.JPGG z.JPGG zs.JPGSonce.jpgT b.JPGklasik.jpgs3-kruga.JPG

ПЛИТКА ШАРА - Прави линии

1-Eli.JPGB 1z.JPGB 1zs.JPGMN.JPGT 2sz.JPGT 2z.JPGzebra z.JPGzebra zs.JPG

Внатрешни врати изработени од фурниран или сиров медијапан со посебни изведби, застаклени со стакло изработено во разни техники.

503 polukruzna.jpgBV.jpgGejt.jpgInter al.JPGM 501 s.jpgMN al.JPGPehar s.JPGm3 tabli.jpgsalon.jpgspratna.jpgtripleks.JPG

Собни врати изработени од фурниран или сиров медијапан со длабока шара, каси и первази прави или заоблени, гумица, оков од познати производители, заштитени со еколошки или полиуретански лак, обоени по избор.

Itali.JPGKoka s.jpgKoka.jpgM 501.jpgM 503.jpgM 504.jpgM 508-cvet.jpgM 510 natur.JPGM 510.jpgM 514 b.jpgM 514.JPGM 514s.JPGSofi.jpgVia m.JPG